Khamis, 13 Mac 2014

Perempuan beri kekasihnya gambar bogel

Apa nak jadi perempuan sekarang ini, belum jadi isteri lagi dah pun tunjukkan aset berharganya dengan memberi gambar bogel kepada kekasihnya..Alahai perempuan-perempuan, apalah motif korang buat macam ni? Nampak sangat perempuan yang macam ni terlalu murah sangat.

Yang jadi isteri pun janganlah membenarkan suami mengambil gambar bogel korang, kalu nak tengok-tengok ajelah tapi bukan dengan mengambil gambar walau apapun alasannya...kalau gambar tu disimpan dalam handpone dan handpone tu hilang...malu beb..Jadi berfikirlah kalau nak mengambil gambar isteri berbogel dan juga buat perempuan yang sudi menghadiahkan kekasihnya gambar bogel dia...

Ada satu kejadian dan mungkin juga dah banyak kejadian ini berlaku yang menunjukkan betapa menghadiahkan gambar bogel kepada kekasih akan menyebabkan musibah dibelakang hari. Ini contohnya:

Tindakan seorang wanita memutuskan hubungan cinta menyebabkan dia kini hidup dalam ketakutan dan trauma apabila bekas teman lelakinya mengugut mahu menyebarkan gambar bogelnya dilaman sosial.

Malah, bekas teman lelakinya yang berusia 20-an itu turut bertindak keterlaluan apabila sanggup menampal gambar bogel wanita berkenaan di pintu pagar rumah sewanya baru-baru ini menyebabkan mangsa malu serta bimbang diketahui keluarga. 

Mangsa telah memberikan gambar bogelnya kepada lelaki tersebut ketika mereka masih menjalinkan hubungan cinta.

Bimbang dengan ugutan tersebut, mangsa telah melaporkan kepada pihak polis dan kes ini akan disiasat dibawah Seksyen 395 Kanun Keseksaan.

Darisudutpandang: Ha..kan dah kena....tak pasal-pasal malu yang dapat. Ini nasib baik gambar bogel aje kalau ada video yang diambil secara curi ketika melakukan seks lagi haru....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

10 surah mustajab

Semuanya dengan izin Allah S.W.T. Dengan Istiqamah dan Doa kepada-Nya, InsyaAllah di makbulkan apa yang kita kehendaki. Jom kita amalkan s...