Selasa, 3 Julai 2012

Apek (Khairul Fahmi) berlakon dalam 'Semua Boleh Bolt'Khairul Fahmi atau lebih dikenali sebagai Apek kini mengembangkan bakatnya pula sebagai seorang pelakon. Apek yang juga penjaga gol Kelantan serta penjaga gol pasukan Harimau Malaya telah ditawarkan untuk berlakon dalam drama bersiri yang berjudul 'Semua Boleh Bolt'

Dalam drama tersebut Apek memegang watak sebagai pengawal keselamatan warga Nepal, bergandingan dengan penyampai radio polular, Fabes (Fly FM), Zain Saidin dan rakan seperjuangannya, Mahali Jasuli.

Apek berkata, bola sepak masih menjadi keutamaannya dan berlakon hanya untuk suka-suka dan berbentuk sambilan sahaja.

Lakonan untuk drama bersiri ini lebih kepada memenuhi permintaan pihak tertentu yang banyak menaja barangan sukan, katanya lagi.

Apapun , beliau tidak menafikan seronok berlakon sebagai pengawal keselamatan warga asing itu kerana berkonsep komedi dan spontan.

Sebelum ini Apek pernah berkata, yang dia tidak berminat untuk berlakon atau menceburi seni walaupun menjadi duta kepada SimplySiti.

Apek juga pernah muncul dalam video muzik nyanyian Andi A Merican.

Ditanya mengenai perancangan selepas ini, beliau masih menyatakan hasrat tidak terbabit aktif dalam bidang seni.

   
P/S : Apa komen anda bila Apek terlibat dalam bidang seni ini.Tiada ulasan:

Catat Ulasan

10 surah mustajab

Semuanya dengan izin Allah S.W.T. Dengan Istiqamah dan Doa kepada-Nya, InsyaAllah di makbulkan apa yang kita kehendaki. Jom kita amalkan s...